גן ילדים בניות

סטטוס: הסתיים

שנה: 2017

מיקום: ירושלים, ישראל

שטח: 100 M²

רב-שימושי

עיצוב פנים ושיפוץ למבנה קיים בשכונת ניות בירושלים. המבנה שימש כחלל לחוגים והרצאות והוסב לגן ילדים, תוך שמירה על החלל המרכזי של הגן כחלל רב-שימושי אשר מתפנה אחר-הצהריים ומשמש לחוגי יוגה, הרצאות וכו'.

לשם יצירת החלל הרב-תכליתי,  חלל הגן חולק למס' חללי משנה – החלל המרכזי הרב-תכליתי בו מתבצעת רוב הפעילות, חללים סמוכים המכילים את פינות המשחק, המיטות וכו', ונסגרים בתריסי גלילה בשעות אחר-הצהריים, ועוד חללי משנה המופרדים בקירות ודלתות כגון מטבחון, שרותי ילדים וכו' וננעלים בשעות אחר-הצהריים על מנת למנוע גישה ממשתתפי החוגים. בנוסף הוגדרה גישה מחוץ לגן הילדים לשרותי עובדים ולמטבחון העובדים על מנת לאפשר  גישה למבקרים בשעות אחה"צ.

בנוסף במסגרת הפרוייקט נבנתה חצר משחקים לגן הילדים יחד עם מעבר ציבורי למבנה השכן המשמש גם-כן לפעילות המתנ"ס.